Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Mesečni horoskop za novembar 2014.

 

Planete

 

OVAN (21.3.- 20.4.) 

Posao - Pod najvećim stresom biće predstavnici vašeg znaka koji su rođeni  u drugpj dekadi znaka u vreme punog Meseca 6. novembra. Možete očekivati da tada dođe do nekog manjeg konflikta između vas i nekog Raka, Bika ili Škorpije. Jarac podstiče vaše ambicije i potrebu za što većom zaradom. Merkur, simbol biznisa jak u Škorpijii pomaže vam da posle 9. Novembra napravite dobar dogovor sa osobama koje se razumeju u biznis. Do tada potrudite se da uspostavite dobru komunikaciju sa Vagom, Vodolijom ili Lavom jer će vam biti potrebna njihova podrška.Krajem perioda možete dobiti neočekivanu ponudu u vezi sa poslom sa strancima. Tokom celog perioda vama predstoje neke slične ponude. Rođeni u trećoj dekadi znaka su posle 20. Novembra pod velikom tenzijom jer moraju da se suočavajuju sa problemima koje im stvaraju autoritativne osobe, moguće mnogo starije od njih. Izbegnite rasprave sa onima koji nose neku vrstu uniforme na radu. Druga polovina novembra donosi bolju komunikaciju sa poslovnim partnerima i vi ćete biti spremni na neke ustupke o kojima do skora niste želeli da razgovarate. Jupiter svojim tranzitom sjajno deluje na one koji igraju igre na sreću i pored toga što ćete imati poveće izdatke, takođe ćete imati stalni izvor prihoda.PoPoFinansijska situacija, postaje bolja zahvaljujući pomoći jedne Vodolije ili Riba, moguće i nekog Strelca. Bićete veoma komunikativni i spremni da se upuštate u razne vrste dogovora.U vreme mladog Meseca 22.novembra možete očekivati ponudu od nekog ko živi u inostranstvu, naročito ako ste martovski Ovan.

Ljubav- Većina Ovnova se nalazi već u nekoj vrsti veze, oni koji su ušli u novu vezu tokom juna i jula mogu očekivati da će se situacija pozitivno odvjati ako su odgovorni i spremni da budu verni partneru u protivnom slede neprijatne scene.Ukoliko ste skloni paralelnim ili tajnim vezama, pri tom ste žena rođena u znaku Ovna privlači vas neko sa radnog mesta, ili ste sa njim u vezi, čuvajte se skandala. Velika razlika u godinama i u suprotnom pravcu, bez obzira da li ste muškarac ili žena, karakterističan je za vaš znak. Poznanstva, posebno sa osobama iste struke ili preko posla moguća su u vreme mladog Meseca 22.novembra, kao i u vreme prve i poslednje Mesečeve četvrti , 14. I 29. novembra. Ako ste skloni tajnim vezama,budite oprezni uspešne ličnosti, a neko takav vam se već duže vreme udvara. Možete, ako ste mladi, poseobno ako vam se sviđaju Vodolije i Škorpije biti „žrtva“ sopstvene naivnosti. Osobe koje će vas najviše privlačiti, osim umetnika mogu biti i sportisti i one koje možete upoznati na putovanju, naročito ako planirate odlazak u inostranstvo.

Ljubavni asteroidi - Asteroid Karma prelazi preko znaka Jarca gde se nalaze dva vladaoca vašeg znaka, Ovo nagoveštava mogućnost susreta na poslu sa nekim ko je veoma ambiciozan. Dame Ovnovi mogu sresti lekara ili osobu koja nosi neku vrstu uniforme na radu. Tranzit Amora donosi tajnu romansu takođe sa nekim ko nosi uniformu ili dres ili radi u banci a pred kraj meseca mogućnost ulaska u vezu sa Blizancima, Strelcem ili Devicom.

Zdravlje – Radite na jačanju svog imuniteta.


 

BIK (21.4.-21.5.)

Posao – Ovo bi mogao biti jedan od stresnijih perioda za vaš nervni sistem, naročito ako spadate u one ambicioznije, upornije i svojeglavije predstavnike vašeg znaka. Tranzit Sunca preko Škorpije podstiče kod vas želju za uspehom u javnosti i moguće da ćete se dvoumiti u vezi sa saradnjom koju treba da ostvarite sa nekim ko je bolje situiran od vas ili se radi o nekadašnjem ljubavnom partneru od koga se niste rastali na lep način. Ma koliko izgledali kao da ste individualista, vi ste osoba koja je spremna da se uklopi u timski rad, naročito će to biti naglašeno u drugoj polovini meseca. Finansijska situacija je prilično nestabilna, koliko zbog vaše lakomislenosti da ulazite u poslove i dogovore bez solidne finansijske osnove, toliko i zbog troškova koje možete imati u vezi sa ranije dogovorenim poslovima. Bićete izloženi određenoj vrsti pritisaka od strane kolega i predpostavljenog, bez obzira da li radite u privatnoj ili državnoj firmi. U vreme Mesečevih četvr,posebno 6. novembra u vreme punog Meseca možete očekivati poziv od nekog ko će biti spreman da vas dobro plati i da vam da na znanje da računa na vas. Tokom ovog perioda moraćete da pokažete veliku fizičku izdržljivost. Ukoliko jedna Devica, Škorpija ili Jarac ne budu voljni da pristanu na vaše predloge i uslove, nemojte biti previše nametljivi. Može se desiti brzopotezno rešite pitanje u vezi sa nekom nekretninom.

Ljubav – Tranzit Sunca i Venere do sredine perioda astrološkom polju partnerskih odnosa, može se dvojako odraziti na vas. Mladi ili slobodni Bikovi mogu nesmotreno ući u vezu sa uglednom i veoma ambicioznom osobom, dok oni koji su u dugogodišnjoj vezi ili braku mogu imati razmirice sa partnerom ili će biti zabrinuti zbog njihovog statusa na poslu, naročito pred kraj perioda. Početkom perioda bi trebalo da nađete način da popravite odnos sa ljubavnim partnerom, ukoliko se radi o Devici ili Jarcu, dok u drugoj polovini meseca možete imati afinitet prema jednom Ovnu koji nije slobodan ili prema jednom Jarcu. Bilo bi dobro da naučite da kontrolišete emocije i da ne pokazujete sve što osećate, ma ko da je u pitanju, jer to može imati većeg efekta, posebno ako ste u vezi sa  Lavom ili Strelcem. Privlačiće vas osobe koje često putuju, ili su previše okupirane svojom karijerom. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete se i vi sve više rasterećivati tenzije i krajem perioda može vam se svideti vesela i komunikativna osoba, najverovatnije neki Lav ili Strelac.

Ljubavni asteroidi -  U vašem znaku se nalazi asteroid Italija tako da ako imate ikakve veze sa ovom zemljom možete očekivati da će vam se dogoditi romansa na putu, bilo službenom ili privatnom. Asteroid Harmonija u Ribama donosi vam mogućnost obnavaljanja veze sa nekim koga ste smatrali izuzetno značajnim. Konjukcija sa asteroidom Kironom označava vezu sa osobom koja je prilično teška karaktera, nepouzdana ili nije slobodna.

Zdravlje - Moguć manji nazeb.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.).

Posao – Vaša srdačnost i ljubaznost biće od presudnog značaja za uspeh na poslu. Dobra moć komunikacije, korišćenje šarma, ljubaznosti i znanje stranih jezika pozitivno će uticati na poslovne partnere .Žene će u vama videti srdačnu i sposobnu saradnicu kojoj će se diviti, tražiće od vas savete i biće voljne da sa vama sklapaju svaku vrstu posla, posebno u vezi sa marketingom ,nekretninama, bankarstvom, privatnim biznisom, a poslovni partneri jačeg pola gledaće u vas kao opčinjeni. I muškarci Bikovi bi trebalo da koriste udruženu snagu šarma i upornosti, jer će osmehom otvarati sva vrata. U toku ovog perioda trebalo bi da svedete troškove na minimum i da ulazite samo u one poslove u koje ulažete znanje, iskustvo i pamet a ne i svoja sredstva.U sferi privatnog biznisa i mode, medija, možete imati profesionalnu ali ne i finansijsku satisfakciju, bar ne u kratkom vremenskom roku. ili ćete morati da dobro pogledate šta potipusujete. I vreme punog Meseca 6.novembra na 14.Bika možete dobiti razne vrste poslovnih ponuda o kojima vredi razmisliti. Slobodno postavljajte svoje uslove, čak i svojeglavi Jarci i Škorpije, pristaće na vaše uslove. Dobićete vest o odloženom plaćanju, oni koji vam duguju, najverovatnije će nerado ispunjavati svoje obaveze, moraćete da ih na to podsećate.

Ljubav-Vaš ljubavni život je krajnje harmoničan ili krajnje haotičan. Ako ste slobodni a dopada vam se neko ko je posvećen karijeri teško da ćete uspeti da sa njim uspostavite dobru komunikaciju. Blizanci znaju šta treba da radi samo je pitanje da li hoće. Mnogi bi se menjali za vaš znak, bar što se mogućnosti tiče, a ako ste sposobni, uspećete da situaciju preokrenete u svoju korist. U vreme punog Meseca 6.novembra bićete flertu i može se dogoditi da uđete u tajnu vezu. Ako ste slobodni, maštajte o onome ko vam je opsesija i javiće vam se ili će se dogoditi neočekivani susret.Vaša harizmatičnost biće veoma naglašen sve vreme a način komunikacije takav da će malo ko moći da ostane ravnodušan na vas. Reči će imati veliku moć, u pravo vreme izrečene biće pun pogodak. Brzi hod Merkura preko Vage, Škorpije i ulazak u Strelca znaka donosi vam mnogo susreta, bogat društveni život i poznanstva sa osobama koje su prisutne u medijima.

Ljubavni asteroidi - Asteroid Fortuna u vašem petom astrološkom polju ljubavi prelazi preko Severnog Mesečevog čvora što donosi mogućnost obnavljanja veze sa nekim ko vam je veoma značajan i s kim ste u vezi prilično dugo ali je odnos komplikovan. Sada imate priliku da odnos popravite. Asteroid Psiha u polju inostranstva pomaže vam da uspostavite kontakt sa nekim ko živi u inostranstvu.

Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.RAK (21.6. - 22.7.)  

Posao- Tranzit Sunca preko znaka Škopije do 23.novembra donosi mogućnost lakog rešavanja poslovnih i finansijskih problema, naročito ako vam je poslovni partner rođen u znaku Raka ili Jarca. Škorpija i Lav vam mogu pomoći da nađete odgovarajuće rešenje za posao.Pokušavate da se adaptirate na neku novu situaciju koja bi mogla da vam iskrsne kao mogućnost za proširenje zarade.Verujete da ćete uspeti da unovčite svoje talente. Ako ste mladi, pred vama su nečuvene mogućnosti. Nalazite se u retko povoljnoj situaciji kada je u pitanju posao sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti možete dobiti priliku u vezi sa stručnim usavršavanjem u inostranstvu ili u vezi sa poslom sa strancima. Želite da dobijete priliku da proširte krug saradnika i da bise to dogodilo trebalo bi da i vi proširite krug prijatelja. Nemojte izbegavati posao koji vas može uvesti u krug poznatih, to će vam omogućiti da pronađete sebe i način na koji ćete doći do odgovarajućeg radnog mesta. Tranzit Marsa preko astrološkog polja partnerskih odnosa dešava se jednom u dve godine i tako se i vama ukazuje prilika za susretom sa uticajnim ljudima koji mogu postati vaši potencijalni partneri. Ulazak Venere u znak Strelca donosi mogućnost službenih putovanja u inostranstvo koji će se isplatiti a ulazak Merkura u Škorpiju 9.novembra pojačanu sposobnost rešavanja komplikovanih poslovnih situacija.

Ljubav- Tranzit Marsa i Plutona preko astrološkog polja partnerskih odnosa donosi mogućnost susreta sa nekim ko bi mogao postati veoma značajan za vas.Osećate se spremnim za neku novu ljubav i ako ste slobodni, verovatno će vam se dogoditi susret na javnom mestu.Ako ste dama Rak, moguć je susret sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu. Ulazak Sunca u znak Strelca 23.novembra donosi susret sa nekim ko možda nije slobodan a koga ćete upoznati na radnom mestu ili preko poslovnih kontakata. Očekujete da će vam se javiti jedan Lav sa kojim bi trebalo da ostvarite dobru komunikaciju. Možete se nadati susretu sa Bikom kome se duže vreme dopadate.Ako se radi o osobi koja nije slobodna, imaćete mogućnost da budete u ljubabnoj vezi ali ne bi trebalo da se previše zanosite mogućnošću da bi ta veza mogla da potraje. Mnogi Rakovi će se takođe zainteresovati za nekog ko je mnogo mlađi od njih i veza sa njima će biti mač sa dve oštrice. Oni koji nisu u dobrim odnosima sa familijom partnera ili sa članovma svoje familije ne bi trebalo da produbljuju jaz jer napeti aspekti planeta mogu doneti neprijatnosti i pojačanu agresivnost.

Ljubavni asteroidi - Asteroid Felicia ( sreća) i Cupidon donose vam mogućnost veze sa nekim koga ćete verovatno upoznati na nekom putu ili na poslovnom sastanu. Asterolid King u astrološkom polju posla takođe može uticati na žene rođene u znaku Raka da budu fascinirane nekim kolegom ili osobom koju će upoznati u poslovnim krugovima.

Zdravlje – Moguća povreda.


LAV (23.7.-22.8.)

Posao – Predstavnicima vašeg znaka ne odgovara tranzit Sunca preko Škorpije jer donosi napetost i nemogućnos lakog rešavanja problema zbog prenaglašenog ponosa i potrebe za isticanjem. Očekujete ponudu koja verovatno neće biti tako povoljna kako se nadate.Aspekt između Jupitera u vašem znaku i Saturna u Škorpiji može doneti potrebu za raščišćavanjem odnosa sa onim saradnicima koji su vam se nečim zamerili ili nisu održali obećanje. Trudite se da budete u prvom planu u okviru privatne firme, moguće i velike strane banke i to za vas može biti previše stresno.Tokom ovogo perioda oprezno ulazite u svaki posao sa nekretninama jer je pitanje da li će vam se isplatiti.  U vreme mladog Meseca 22.novembra mnogo konjukcija sa Veneromi Saturnom čini vas, naročito ako ste rođeni početkom znaka spremnim da prihvatite ponudu koja ima veze sa inostranstvom.U to vreme napet aspekt između Merkura i Jupitera može doneti problem sa ugovorima ili odlaganje već zakazanih obaveza u poslu sa strancima. Verujete da bi možda neki Blizanac ili Devica mogli da vam naprave štetu na poslu čak i ako se radi o unosnom projektu. Moguće da ste u svojim procenama u pravu.

Ljubav- Sve dok Venera tranzitira preko Škorpije, možete biti previše napeti i nervozni, nedovoljno tolerantni prema onma koji pokušavaju da vam nametnu svoje želje, čak iako se radi o nekom ko vam je posebno veoma drag.Ulaskom Venere u znak Strelca 16.novembra, pruža vam se prilika da se zaljubite u stranca ili da popravite odnos sa osobom koja je po mnogo čemu slična vam, moguće da ćete je upoznati na radnom mestu. Između 15. i 23.novembra prolazićete kroz uzbudljiv period u toku koga ćete morati da budete maksimalno adaptibilni kada je u pitanju partner u znaku Ovna, Jarca ili Škorpije. Rođeni sredinom 80tih nalaze se u periodu velikih odluka i verovatno će želeti da donesu odluku o stupanju u brak ili će imati potrebu da donesu neku radikalnu odluku u vezi sa njihovim statusom u vezi.Tranzit Marsa preko Jarca gde se nalazi druga planeta žestine, Pluton, može doneti neprilike, raskid, žestoke bračne ili porodične svađe tako da bi trebalo svakako izbegavati bilo kakve konfliktne situacije.

Ljubavni asteroidi - Asteroid King u vašem astrološkom polju ličnosti donosi osećanje pobede i mogućnost da povratite svoje pozicije kada je u pitanju veza sa nekim ko je u podjednakoj meri ambiciozan kao i vi. U vašem znaku se nalazi i asteroid Juno što donosi mogućnost romantične veze sa nekim vatrenim znakom a Psiha iz Vodolije čini vašeg partnera možda i previše analitičnim za vaš ukus.

Zdravlje - Dobro se osećate.


DEVICA (23.8. - 22.9.)    

Posao – Sunce, planeta energičnosti jako je u Škorpiji  zbog čega možete biti skloni donošenju odluka koje nisu za vas najpovoljnije jer ih možete doneti u afektui možete biti rukovođeni nerealnim ambicijama. Početak perioda može doneti dileme u vezi sa nastavkom saradnje sa Blizancima, Voolijom ili Ovno, posebno ako se radi o poslu koji zahteva česta putovanja.Jedan Jarac može biti sjajan kao saradnik u svakom pogledu. Povoljni datumi su u vreme Mesečevih mena kada možete dobiti podsticaj od nekog  Lava u vezi sa veoma interesantnim projektom.Karijera bi mogla krenuti uzlaznom linijom  samo ako imate podršku neke žene, ma kog da ste pola, dok sa muškarcima, posebno onim koji rade sa strancima treba da budete veoma oprezni. Ribe mogu biti  zahtevne kao saradnici a Rakovii Blizanci će nastaviti da vam se mešaju u posao ali možda ne bi trebalo da odbacujete se njihove savete, naročito ako se radi o vrhunskim profesionalcima. Jedna Vodolija bi mogla da vam ponudi neki aranžman koji bi vam po mnogo čemu odgovarao.Blizanci mogu imati velikog uticaja na vas, najverovatnije će vas motivisati da istrajete u svojim ambicijama. U toku druge polovine meseca, Bik i Vaga mogu biti dobri kako posrednici u poslu sa jednim Jarcem ili Škorpijom.

Ljubav- Mnogo toga povoljnog moglo bi da se dogodi na polju ljubavi jer su dve planete strasti u astrološkom polkju ljubavi  Vaš ego je u priličnom padu ma kako se ponašali i predstavljali ili niste načisto šta je to što ste spremni da tolerišete. Neka Vaga može biti izuzetno uporna da vas osvoji i moguće da će joj to i poći za Tranzit Venere mnoge predstavnike vašeg znaka čini nezrelim i nespremnim da se suoče sa pravim uzrocima povremenih problema sa partnerom.Muškarci Device biće skloni vezama sa mnogo mlađim partnerkama sa kojima će želeti da možda vrlo brzo uđu u brak.Oko 9.novembra počinje period od nedelju dana kada povoljni aspekti planeta određuju tok u vašim odnosima sa Blizancima, Vodolijom i Vagom i bićete spremni da razne izazove u ljubavi, mogućnost obnove „nemoguće“ veze.Jedan Ovan i Škorpija će se pokazati kao veoma dobri savetodavci po pitanju odluka koje treba da donesete u vezi sa ljubavlju.

Ljubavni asteroidi - Asterioid Conscience ( savest) vašem astrološkom polju ličnosti čini vas spremnim da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Partner u znaku Riba ili Škorpije može biti veoma značajan zbog asteroida Kirona i Palade koji od vas zahtevaju mudrost i strpljenje u komunikaciji.Eros iz Jarca utiče na vašu pojačanu potrebu za erotskim doživljajima.

Zdravlje- Mogući bolovi u grlu.


VAGA (23.9. - 22.10.)    

Posao- Pozicija Merkura, koji brzim hodom prelazi preko vašeg astrološkog polja posla i novca donosi poslovne izazove prema kojima nećete znati kako treba da se postavite ali vaša sigurnost u sebe neće biti ništa manja zbog toga. Prva Mesečeva četvrt koja podstiče vašu ambiciju i rastući Mesec sve do faze punog Meseca 6.novembra donosi optimizam, dobre mogućnosti za saradnju sa strancima i spremnost da se prevaziđu svi problemi, nezavisno od cene kojom treba to da platite. Ipak, vaši principi neće biti pogaženi i vaš ponos će biti dominantna osobina koja vam može doneti popularnost među saradnicima. U vreme punog Meseca osluškivaćete šta vam govori šesto čulo i verovatno ćete se opredeliti za posao koji bi mogao da vam donese popularnost, unapređenje iako će najverovatnije biti veoma zahtevan. Tranzit Marsa preko Jarca donosi mogućnost dobre ponude ali možete na momente pomisliti da bi neko mogao da ugrozi vašu poziciju ali u stvari konkurencija će nekim svojim pogrešnim poslovnim potezom eliminisati sama sebe. Vama ostaje otvoren prostor za delovanje, posebno u domenu umetnosti i medija, naučnog rada. Nešto što vam je bilo uskraćeno dobićete na nekoj drugoj strani, kada se tome ne budete nadali. Finansijska situacija će zahtevati da se ozbiljnije postavite prema novcu, mogućnostima za zaradu i verovatno ćete prihvatiti projekat koji vam nude Ribe, Jarac ili Škorpija.

Ljubav- Ovo bi mogao biti izuzetno romantičan period u toku koga neko na koga nikada niste obraćali pažnju, ili naprotiv, neko ko vam nije bio naročito simpatičan, ima sve šanse da osvoji vašu pažnju. Dobićete poziv da se vidite sa jednom veoma atraktivnom osobom koja je popularna u svojoj sredini, moguće  i poznata i vi ćete ga prihvatiti. Čuvajte se tajnih veza i ako ste dama Vaga, možete biti prilično lakomisleni u želji da ostvarite svoje dugogodišnje snove. Predmet vaših snova nije ono što je bio pre dosta godina pa je moguće i razočarenje ili pokušaj da sami sebe ubedite da se između vas dvoje nije ništa izmenilo.Neko bi mogao imati velikog uticaja na vas, moguće saradnik u znaku Škorpije.Sunce, planeta optimizma takođe  jako u Škorpiji i posle 23.novembra u Strelcu  planeta strasti donosi mogućnost strastene veze. Otkrićete nekome koliko vam ste zaljubljeni, i shvatićete da upornošu i romantičnim stavom možete postići više nego pokušajem da budete ono što niste. Partner će biti samo prividno dominantniji, igra „mačke i miša“ kreće jer je burno proleće pred vama.

Ljubavni asteroidi - Na vas najviše utiče severni Mečesev čvor u vašem znaku donoseći potrebu da svoje odnose da Blizancima dovedete na onaj nivo koji je dobar za oboje, naročito ako se radi o mnogo mlađoj osovi. Asteroid King i Juno u Lavu čine jednog Lava neodoljivo privlačnog u vašim očima.

Zdravlje- Skloni ste povredama.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.).

Posao- Vama savršeno odgovara tranzit Sunca preko vašeg znaka i znaka Strelca  čak i ako vam najverovatnije nijedan segment života nije baš onakav kakav biste želeli da bude. Na poslu ste nezamenljivi, mnogobrojne ideje će smenjivati jedna drugu ali je potrebno da pokažate više istrajnosti jer je Saturn u vašem znaku a vladalac je astrološke kuće mentalnog stanja, komunikacija i inostranstva zbog čega možete biti prilično nestali kako u onome što započnete, tako i u ispunjavanju datih obećanja i u radu sa strancima.Pun Mesec 6.novembra  povoljno deluje na predstavnike vašeg znaka i vi ćete biti u to vreme najverovatnije zadovoljni razvojem situacija na poslu. Gotovo sve vam ide lako od ruke ali ako radite u privatnoj firmi morate pokazati više inicijative i više istrajnosti. Jak Mars u Jarcu donosi nove poslovne mogućnosti u radu sa osobama koje žive u zemljama sa nemačkog jezičkog područja. Posao u farmaceutskoj industriji, u okviru medija, filmske produkcje ili u okviru privatne medicinske ordinacije donosi unapređenje.Finansijska situacija se poboljšava i mogući su prihodi od hartija od vrednosti.Oni koji  imaju bilo kakve neplaćene račune ili nerešene probleme sa zakonom, trebalo bi da to pod hitno regulišu.

Ljubav- Tranzit Sunca  donosi mogućnost brojnih susreta, posebno su moguća poznanstva sa osobama koje preko posla dolaze u kontakt sa strancima ili se bave sportom, rade u diplomatiji, bave se politikom ili muzikom. Imate prijatelje u svim društvenim slojevima i otvoreni ste za nova prijateljstva. Ako ste slobodni, verovatno će vam poći za rukom da osvojite nekog ko vam se duže vreme već dopada a verovatno radi u nekoj privatnoj firmi, često putuje. Kontakti sa prevodiocima, novinarima takođe donse mogućnost uzjamnih simpatija i početak veze. Za one sklone konfliktima prilično je opterećujuća pozicija Marsa zbog čega ćete morati da stalnom parnteru,naročito ako se radi o bračnoj vezi, polažete račune. Moguće su trzvice koje se neće lako razrešiti ako spadate u one koji sebe vole najviše i to jasno partneru daju na znanje.Može vam se učiniti da vam Blizanci, Bik ili Devica na neki način ugrožavaju slobodu što vam nikako neće odgovarati. Sredovečne Škorpije će se ponašati kao da su tinejdžeri i veoma će im se svideti novi imidž a stalni partner, ako se radi o Vagi, Jarcu ili Vodoliji neće na to gledati blagonaklonosti. Pokušajte da izbegnete zamke koje nosi sobom tajna veza.

Ljubavni asteroidi- Na vas najviše utiče asteroid Karma a ako ste u tajnoj vezi Severni Meseče čvor. To se posebno odnosi na one koji su u vezi sa nekim ko je poznat u javnosti. Asteroid Fantazija čini vas spremnim da uđete u vezu sa nekim ko živi u drugom gradu.

Zdravlje- Pazte se moguće povrede u domu.


STRELAC (21.11.- 21.12.)

Posao- Naporan period svake godine dok Sunce prelazi preko znaka Škorpije do 23.novembra Ne samo da vas čeka veliki posao koji niste završili nego morate da sredite i pitanje finansija, nekretnina i da se pozabavite i pitanjima u vezi sa porodicom koja je prilično nametljiva u svojim zahtevima.Ma koji da ste uzrast, ponašate se prema svima veoma zaštitnički i trudite se da zavedete red u svim segmentima života. Neko će vam ponuditi da radite za njega i verovatno će se raditi o dobrostojećoj firmi u okviru koje ćete moći da vrlo brzo napredujete. Što je kreativniji posao u pitanju, to ste spremniji da se maksimalno angažujete i da ako je potrebno uložite svoja sredstva ili postanete neka vrsta poslovnog partnera. Dobro se slažete sa vodenim znacima tako da slabo Sunce iako je vladalac vašeg astrološkog polja  inostranstva neće oslabiti vaše ambicije, u toku ovog tranzita naprotiv, bićete u stanju da se postavite autoritativno prema onima koji neće biti načisto šta žele. Treća dekada novembra donosi poslovne mogućnosti u vezi sa inostranstvom a manje probleme u komunikaciji sa zemljanim znacima koji će pokušavati da vas nagovore na nešto što vama neće odgovarati. Bićete u prilici da obnovite veze sa onima koji su već afirmisani a jedan Ovan vam može biti u tome dobar posrednik.

Ljubav- Ne baš tako lak period, naročito  do 23.novembra osim za one koji su u tajnoj vezi er će partner imati nekih svojih preokupacija u vezi sa karijerom što će se reflektovati na vaše odnose.Tranzit Sunca preok vašeg znaka u poslednjoj dekadi novembra kod vas donosi želju da sredite svoj emotivni život i da znate na čemu ste iako je vaš znak simbol slobodnih veza pojačane emocije prema Lavu ili Ovnu mogu vas dovesti u situaciju da rešavate svoj status.. Obnova poslovnih odnosa sa Bikom, Lavom ili Blizancima može doneti i neku novu ljubav ili buđenje emocija za koje ste mislili da više ne postoje. Iako ovo nije baš sjajan period za većinu predstavnika vašeg znaka, i tranzit Sunca donosi nova poznansta, romantične momente udvoje, negde van grada ili susrete sa osobama koje su u stanju da u vama probude sećanja na ljubav, naročito ako ste u zrelim godinama i maksimalno posvećeni karijeri.Ovo je period kada su mogući romantični momenti u društvu Device, Riba, Bika ili neke Škorpije. Bićete jedan od najpopularnijih znakova naročito ako ste dobar poznavala umetnosti ili se družite sa umetnicima.

Ljubavni asteroidi - Karma u Jarcu donosi poznanstvo na poslu koje može biti veoma značajno a Psiha u Vodoliji susret na putu. King i Juno iz Lava utiču na vašu želju da obnovite vezu sa nekim ko živi u inostranstvu.

Zdravlje- Pazite se u saobraćaju.


JARAC ( 22.12.-20.1.)      

Posao- Sa Marsom i Pluitonom u vašem znaku čini vam se da ste veoma moćni i to je tačno. Malo ko može da vas nadmudri i da vas nagovori da uradite ono što ne želite. Imate način kako da sredite pitanje svog statusa i verovatno ćete iskoristiti šansu koja će vam se ukazati. Ovo je za mnoge period u toku koga će razmišljati i planirati privatne poslove koji bi mogli biti veoma profitabilni. Mnogo toga o čemu ste nekada razmišljali možda pre godinu ili dve dana, sada bi moglo da počne da se realizuje. U vreme punog Meseca 6. novembra u znaku Bika, dobićete ponudu od predstavnika ovog znaka ili od neke Škorpije, moguće i Lava. Devica će pokušati da sa vama obnovi vezu ali vam se to neće isplatiti. Verujete da možete da ostvarite uspešnu karijeru u radu sa Ovnom ali će vam za to biti potrebno mnogo nerava.Zajednički interesi će spojiti one koji imaju slične poglede na život a posao takođe može biti uspešan onima koji se bave porodičnim poslom. Tranzit Sunca preko znaka Strelca u poslednjoj dekadi znaka donosi mogućnost dogovra u tajnosti sa Lavom ili Vagom. Blizanci će vam biti desna ruka u poslu ma o čemu da se radi, naročito ako ste na položaju a imate poverenja u mlađeg saradnika.

Ljubav- Veoma buran mesec u kome možete obnoviti vezu sa nekim ko je nekada bio veoma značajan u vašem životu, moguće da se radi o osobi koja radi u banci ili u nekoj državnoj ustanovi ili o osobi koja je veoma ambiciozna. Pošto ste i sami  poslednje vreme postali mnogo ambiciozniji i to jasno dajete svima na znanje, pružiće vam se prilika da preko posla nađete način kako da se viđate sa nekim ko vas impresionira. Jedan Lav je verovatno odavano čekao svojih pet minuta da vam se udvara i sada će biti u prilici da to jasno da na znanje. Ako ste spremni da se viđate sa Blizancima ili Devicom naoružajte se strpljenjem. Nekome je veoma bitno da sa vama bude u dobrim odnosima, moguće stalnom partneru i pokušaće da vas odobrovolji, jer ćete često biti napeti i nervozni, predlozima za izlaske ili će vas prijatno iznenaditi u poslednjoj dekadi znaka ponudom za putovanje u inostranstvo. Sredovečni Jarci mogu doživeti renesansu nekadašnje ljubavi. Moguć je susret posle mnogo godina sa Ovnom, Škorpijom ili nekim drugim Jarcem.

Ljubavni asteroidi – Asteroid Karma u vašem znaku upravo vas čini sklonim da se angažujete maksimalno po pitanju sređivanja vašeg privatnog života. Mnogi će međutim biti pred iskušenjem da uđu u tajnu vezu sa Lavom zbog pozicije asteroida ljubavi Juno u  ovom znaku.

Zdravlje- Mogući bolovi u kostima.


VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)    

Posao- Veoma ste aktivni i spremni da uđete u nov posao iako možda niste to planirali. Bićete otvoreni za svaku vrstu saradnje, naročito ako se bude radilo o poslu koji vam je nekada bio hobi ili ste razmišljali da se i tome nekada posvetite. Relna mogućnost da krenete u još neki paralelni posao čak i ako imate sasvim solidne prihode ukazaće se u vidu ponude jedne  Škorpije, Vage ili Bika. Trudite se da date od sebe maksimum i oko  6.novembra u vreme punog Meseca u Biku i u vreme mladog Meseca 22.novembra možete očekivati neki poveći dobitak ili uplatu koja će vam dobro doći. Početak meseca za vas neće biti tako stresan kao za druge znaka, uspećete da se snađete sa Marsom u Jarcu koji mnoge nervira a vi ćete shvatiti da treba da budete bolji diplomata pa ćete iskoristiti svoje znanje iz stranih jezika, psihologije, alternativnih načina lečenja, ekonomije i krenućete u nov posao. Sa i dalje veoma prikrivenim ali  moćnim Plutonom bar za one koji osluškuju svoje šesto čulo, planetom velikog biznisa i velikog novca,imate nečiju zaštitu i ona će potrajati. Dogovor sa Ribama ili Škorpijom, naročito ako se radi o nekoj vrsti tajnog sporazuma može biti doveden u pitanje ali ćete to brzo regulisati. Finasijska situacija bi mogla biti veoma solidna.

Ljubav- Početak perioda donosi mogućnost veze sa jednim Bikom ili Vagom i bićete prilično zahtevni prema partnru, naročito ako ne bude imao dovoljno vremena ili razumevanja za vas.Iako ljubavni život najviše zavisi od tranzita Meseca i Venere, tokom ovog perioda veliku ulogu igraće i tranzit Sunca koji vam može doneti u poslednjoj dekadi znaka donesti vezu sa nekim koga ćete upoznati preko poslovnih krugova.. Moguće da se radi o osobi koja je po mnogo čemu drugačija od vas, drskija, slobodnija i društvenija. To će vam se upravo i svideti jer ste pod uticajem  Urana iz Ovna postali mnogo direktniji u komunikaciji naročito ako ste slobodni. Strelac, Lav ili neka druga Vodolja mogu pokazati veliko interesovanje za vas, posebno ako se radi o nekom koga poznajete preko posla i s kim ste spremni da se viđate, nezavisno od statusa koji imate, bilo vi, bilo vaša simpatija. Teško će vam biti da kontrolišete svoja osećanja, naročito prema osobi koja često putuje ili ako ste vi poslom vezani za putovanja.

Asteroidi ljubavi – Asteroid Psiha utiče na vas na najbolji način, podstičući kod vas potrebu za psihoanalizom i to ne samo sebe nego i partnera. Asteroid King i Juno u Lavu čine vašeg partnera izuzetno poželjnim u vašim očima.

Zdravlje- Smanjite obroke.


RIBE (20.2.- 20.3.) 

Posao-Tokom ovog perioda  činiće vam se da nije lako da uradite sve što želite a ambicije su vam prilično velike. Zbog prisustva Jupitera ( inostranstvo) i Urana ( prilika, promena) u vatrenim znacima svesni ste da morate da napravite nekakav zaokret u svom poslovnom životu i imate dovoljno energije za tako nešto, ali pazite se.Vi kao vodeni znak sa tranztom Sunca preko takođe vodenog znaka Škorpije do 23.novembra treba da sledite sebe. Nakon tog perioda dominacija vatrenog elementa ulaskom Sunca u Strelca čini vas izuzetno spremnim da se posvetite karijeri, naročtio ako radite sa strancima. Pun Mesec u Biku 6. Novembra najviše će osetiti martovski predstavnici vašeg znaka koji se bave krupnim biznisom, politikom ili nameravaju da promene firmu. Prelazak sa državne u privatnu firmu ili iz državnog u privatni sektor, moguće i obrnuto donosi priličan stres.Vaše Sunce, je, osim rođenih posle 10. marta pod velikim uticajem Plutona ( krupni kapital, neprijatelji, rivali) a pod uticajem  Saturna ( odugovlačenje, osobe na vlasti) i može vam se učiniti, kako vreme bude promicalo, da se oko vas steže sve veći obruč su rođeni pred kraj znaka. Ako se bavite privatnim biznisom ili radite za privatnu firmu,pred nekom ste vrstom odluke koju nije lako doneti. Članovi vaše porodice će takođe pokušati da utiču na vas. Mars u Jarcu donosi moćne i uticajene prijatelje. Ipak, morate biti veoma taktični ako želite da ne napravite sebi štetu. Na rođene posle  početkom 80tih veliki uticaj ima tranzit Saturna preko njihovog Urana što se odražava posebno na rođene u poslednjoj dekadi znaka u vidu neke vrste ograničenja.

Ljubav-Ljubavni život tokom ovog perioda može biti podjednako uspešan baš kao i poslovni jer su mnoge planete  tako postavljene prema vašem znaku  da kod vas podstiču  želju za avanturama, putovanjima, flertom i imate potrebu da napravite neku promenu u  ljubavnom životu .Na vaše emocije će u podjednakoj meri uticati pojava pomračunog Meseca 6.novembra, posebno ako je posao vezan za putovanja kao i brzi hod Merkura preko Škorpije jer vam donosi lakšu komunikaciju sa partnerom.Moraćete da budete mnogo prilagodljivji, ma kakav da vam je status. Slobodne Ribe mogu upoznati nekoga ko nije slobodan što može dodatno iskomplikovati njihovu situaciju a ako ste u vezi ili braku, moraćete da donosite važne odluke.Jedan od naporinijih dana kada ćete biti pod malo većim pritiskom je poslednja dekada novembra kada vam se može udvarati ambicozna, energična i vrlo atraktivna osoba koja zna šta hoće i zbog koje možete biti spremni na velike odluke. Odnosi sa strancima i putovanja igraće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu.Na nekom od njih čeka vas interesantno poznanstvo.

Ljubavni asteroidi – Karma u Jarcu podstiče kod vas želju za pomirenjem sa nekim ko vam je do skora bio samo prijatelj a udvarao vam se i vi ste ga možda odbili ili sa nekadašnjim partnerom.

Zdravlje – Nemojte se nepotrebno izlagati suncu.


 

 

 

Jasminka Holclajtner